Even voorstellen

HOC Zeeland staat voor Het Occasion Center Zeeland welk oorspronkelijk is voortgevloeid uit een jarenlang samenwerkingsverband tussen drie voorname dealerbedrijven uit de provincie Zeeland. Tegenwoordig valt HOC Zeeland onder de Automotions Groep. Dit is een toonaangevende mobiliteitsgroep met meer dan 7 vestigingen en ruim 200 medewerkers in de regio Zuidwest Nederland. Met de focus gericht op kwaliteit en professionaliteit tegen een concurrerende prijs! De bedrijven van de Automotions Groep zijn de officiële dealer van toonaangevende merken zoals: Mercedes Benz, Smart en Peugeot.


Ons aanbod bestaat doorlopend uit ca. 100 auto’s welke voor een groot deel middels ons eigen dealerkanaal wordt aangeleverd, dit zijn auto’s waar wij met de volle 100% achterstaan. Het verkoopteam bestaat uit Louis de Pooter en Jan-Martin Muller welke u op een professionele en ervaren manier kennis laten maken met ons aanbod.


Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen over een bepaalde auto kunt u ons vinden aan de Verryn Stuartweg 4 te Goes of middels e-mail of per telefoon contact opnemen.

.


Het team​

Louis de Pooter
Inkoop / Verkoop

 

 

Jan-Martin Muller
Inkoop / Verkoop

Martin Walraven
Reconditioner

 

 

Foto's: Kees Winkelman